Tervetuloa

täyden palvelun

tilitoimistoon

Yritys

Tarinani

Villa Virtanen syntyi halustani palata tilitoimistotyöhön muutaman talouspäällikkyysvuoteni jälkeen. Intohimo numeroihin syntyi jo alle kouluikäisenä kun päivän ehdottomasti paras hetki oli kortin pelaaminen isän kanssa. Tilitoimistotyöt aloitin vuonna 1986 ja siitä lähtien olen toiminut mitä erilaisimmissa taloushallintotöissä palaten kuitenkin aina takaisin tilitoimistotyöhön. Asiakaspalvelu yhdistettynä numeroiden loogisuuteen on kaikki, mitä työltäni voin toivoa.

Työpäiväni

Riittävästi vaihtelevia tilanteita, asiakkaiden kohtaamisia, yrittäjyyteen kannustamista, uskon luomista hankalissakin tilanteissa, rahoitusvaihtoehtojen kartoittamista, taloushallinnon opetustyötä, palkanlaskentaa, laskuttamista, sähköistä taloushallintoa yms yms kaikkea mahdollista taloushallintoon liittyvää työtä maan ja taivaan väliltä, sellaisia ovat normityöpäiväni, joista nautin koko sydämestäni.

eAccounting
Kerava ja Salo

Käytössäni on perinteisen kirjanpitopalvelun lisäksi Netvisor eAccounting-palvelu, jonka avulla yrityksen taloushallinto voidaan organisoida tehokkaasti. Netvisorin käyttö mahdollistaa yrittäjälle ajantasaisen mahdollisuuden seurata yrityksen taloushallinnon raportointia internetin välityksellä. Asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäyttö sovelluksessa tarjoaa myös kustannustehokkaan tavan hoitaa kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät prosessit.

Minut voi myös halutessaan saada hyvinkin nopeasti yrityksen omiin tiloihin hoitamaan kirjanpitoa / talouspäällikkyyttä tai jotain muuta mukavaa numerotyötä. 

Toimipisteeni sijaitsevat Keravalla ja Salossa ja olen valmis liikkumaan pääkaupunkiseudun ja Salon lisäksi myös rakkaassa syntymäkaupungissani Lahdessa.

 

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Ostolaskujen käsittely

 

Myyntilaskutus

Tilinpäätös ja veroilmoitukset

Talouspäällikkö- / kirjanpitäjäpalvelut

 

NOPEA VASTAAMINEN

"Lyhyenkin yhteistoiminnan perusteella suosittelemme: nopea ja selkeä vastaaminen esille tulleisiin kysymyksiin ja vastauksen ”hankkiminen” jos tarpeen."

– Sirpa Eklund, Matti Eklund Oy –

Yhteys-

tiedot

VILLA VIRTANEN OY

1512948-0

KERAVA

Kultasepänkatu 4 B

04250 Kerava

Sähköposti

paivi@villavirtanen.fi

riitta@villavirtanen.fi

Puhelin

Päivi Virtanen    040 575 0625

Pertti Virtanen   040 042 2205

Riitta Tuukki      040 553 3620

SALO

Turuntie 9, 2.krs

24100 Salo

Sähköposti

paivi@villavirtanen.fi

hanna@villavirtanen.fi

pertti@villavirtanen.fi

Puhelin

Päivi Virtanen    040 575 0625

Hanna Arminen 040 076 8955

Pertti Virtanen   040 042 2205

Ota yhteys meihin

 
  • White Facebook Icon

© 2018 Villa Virtanen Oy |  Webdesign Symboli.fi